Aanmelden

Kosten
Deelname aan de 24e i&i conferentie kost €265,- per persoon. U ontvangt hiervoor een factuur per e-mail. Ontvangt u deze liever per post, dan kunt u dit in het bestelformulier aangeven.

Studentenkorting
Bent u student aan een opleiding tot docent informatica of ICT (respectievelijk eerste- of tweedegraads), dan heeft u recht op het studententicket van €35,-. Plaats in het registratieformulier ‘Student’ bij uw functie. Op de dag van de conferentie toont u bij de ontvangstbalie uw studentenkaart ter verificatie.

Korting voor kalenderleden
Heeft u in 2014 het lidmaatschap via onze website aangevraagd en voldaan, dan wordt er €40,- korting verrekend op uw factuur. Hier hoeft u zelf niet over te corresponderen, dit regelt de conferentiecommissie voor u in overleg met de ledenadministratie.
Ter verduidelijking: Het conferentieticket van 2013 maakte u automatisch lid voor het jaar 2014. De korting van €40,- is enkel voor leden die de conferentie van 2013 niet bezochten maar wel lidmaatschap betaalden in 2014.

Terug naar het oude
Met ingang van 1 januari 2015 vervalt de ledenactie van de afgelopen twee jaar. De vereniging gaat dan weer terug naar een lidmaatschap per kalenderjaar. Na de conferentie ontvangt u een uitnodiging om lid te worden voor het jaar 2015.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor de conferentie.
Ontvangt u liever een factuur via de post, geef dit dan aan in het formulier.

Registratie i&i Conferentie 2014

 

Verificatie